Nederlands Français English Deutsch 中文

AIDI Speedy Sprint - NIEUW

AIDI Speedy Sprint, een specifiek samengestelde mix met een bijzonder hoog koolhydraatgehalte. Geschikt voor de snelheidsvluchten en vluchten met 1 nacht mand...

AIDI Speedy Sprint is een specifiek samengestelde mix met een bijzonder hoog koolhydraatgehalte. Deze verschillende soorten koolhydraten zijn zodanig samengesteld dat ze er voor zorgen dat duiven de mand ingaan met een compleet gevulde koolhydraattank. Deze zijn bovendien makkelijk en snel verteerbaar en geven grote hoeveelheden onmiddellijk beschikbare energie.
 
Op koolhydraten kunnen duiven het snelst vliegen. Die hogere snelheid kunnen ze door deze mix ook langer aanhouden, wat ontegensprekelijk zorgt voor een snellere thuiskomst. AIDI Speedy Sprint kan ingezet worden voor vluchten tot 100-150 km maar ook alle verdere vluchten met 1 nacht mand. Je geeft het dan wel enkel en alleen op de dag van inkorving. De opbouw van energie uit vetten gebeurt eerder in de week.
 
De AIDI Speedy Sprint Mix kan enkel gebruikt worden op vluchten met 1 nacht mand. Het maakt niet uit of die vlucht 50 dan wel 350 km lang is. Alleen het doordeweekse voedingsplan zal naargelang de te vliegen afstand verschillen. Deze mix moet een maximaal rendement opleveren als hij naar believen verstrekt wordt op de dag van, en tot aan, de inkorving.
 
Het is een fout idee te denken dat wanneer je duiven niet meer zou voederen op de inkorfdag, ze de dag van thuiskomst vlotter zullen binnenlopen. Ze zullen dat misschien wel doen maar, door het feit dat ze zonder energie de mand in gingen, toch niet over hun volle vermogen kunnen beschikken.
 
Duiven die wel de voorraadtank vol hebben kunnen en zullen vlotjes 2 tot 3 minuten per uur vlucht sneller kunnen vliegen, en dan mogen ze nog een minuutje vertoeven alvorens binnen te lopen. Ze zijn dan nog altijd voor deze die niet gevoederd werden op de dag van inkorving. Trouwens, het is eerder het gemotiveerd zijn wat duiven vlotter laat binnen komen en niet meteen 'honger'.
 
TIP: wil je de duiven even flink aan het doortrainen hebben, geef ze 1 à 2 maaltijden AIDI Speedy Sprint

Analytische bestanddelen
Ruw vet:                               4.6
Ruw eiwit:                           10.5
Opneembaar eiwit:               6.2
Koolhydraten:                     67.4
Omzetbare energie: Kcal. 3315
Ruwvezel:                            2.7
Omega ratio:                  5.9 – 1
 
Samenstelling:
Bordeaux mais, cribbs mais, tarwe, gepelde gerst, rode millo, witte dari, gepelde haver, rondrijst, lijnzaad, kempzaad, millet, kanariezaad, katjang idjoe.

Beschikbaar in 5 en 20 kg

AIDI - Duif Logo AIDI - Made in Belgium AIDI - Duif Logo