Nederlands Français English Deutsch 中文

AIDI Super Kweek

AIDI Super Kweek is een zeer unieke wetenschappelijk samengestelde kweekmengeling in dat opzicht dat AIDI Super Kweek niet alleen zorgt voor perfect opgroeiende jongen maar ook de ouderdieren in uitstekende conditie brengt en houdt.

Het hoge gediversifieerde opneembare eiwitgehalte levert alle benodigde bouwstoffen om jonge duiven probleemloos op te laten groeien en hen alle mogelijkheden te bieden uit te groeien tot sterke atleten.
De zorgvuldig uitgekozen vetrijke granen en zaden maken het voer licht verteerbaar en zorgen voor een hoge opneembaarheid van voedingsstoffen. Samen met voldoende ruwe celstof houden ze en de jongen en de ouderdieren in een perfecte conditie en dat ook na meerdere kweekrondes.
De aard van de samenstelling van AIDI Super Kweek is zodanig afgestemd op specifieke behoeftes van kwekende duiven dat de ouderdieren het zonder verspilling graag opnemen en afazen aan de jongen. AIDI Super Kweek, een topvoer voor liefhebber die niets aan het toeval over willen laten. 

Samenstelling:
Bordeauxmais, cribbs mais, tarwe, rode milo, witte dari, gepelde haver, paddy, rondrijst, kardi, gestreepte zonnepitten, gepelde zonnepitten, lijnzaad, raapzaad, hennep, millet, kanariezaad, wikken, katjang idjoe, getoaste soja, maple peas, groene erwten, gele erwten.

Analytische bestanddelen:
Ruw vet: 12.8%
Ruw eiwit: 16.4%
Opneembaar eiwit: 8.8%
Koolhydraten: 49.1%
Omzetbare Energie: Kcal. 3608
Ruwe celstof: 7.7%
Omega ratio: 3.2 - 1      
 

AIDI - Duif Logo AIDI - Made in Belgium AIDI - Duif Logo