Nederlands Français English Deutsch 中文

AIDI Girl Power

AIDI Girl Power is een zeer specifieke mengeling, speciaal ontworpen voor het spelen met duivinnen die een intensief trainings- en vliegprogramma met wekelijks afstanden tussen 300 en 700km te verwerken krijgen.

AIDI Girl Power is een weloverwogen wettenschappelijk verantwoorde mix van verschillende koolhydraat-, vet- en eiwitbronnen. Die zorgen voor een zeer makkelijk te verteren voer, een bijzonder hoge opneembaarheid en een verbranding met minder afvalstoffen. Dat stelt de duif in staat zuiniger en economischer de vele vliegkilometers te verteren.
De aanwezige ruwe celstof in AIDI Girl Power zorgt tevens voor een constant perfecte darmwerking bij de duiven. Daardoor blijven ze makkelijk het gehele vliegseizoen in optimale conditie en kunnen ze zeer snel recupereren, zelfs na de moeilijkste vluchten.

Samenstelling:
Kleine cribsmais, bordeauxmais, popcornmais, tarwe, gerst, gepelde gerst, rode milo, witte dari, gepelde haver, paddy, rondrijst, kardi, gepelde zonnepitten, lijnzaad bruin, koolzaad, kempzaad, millet, kanariezaad, wikken, katjang idjoe, getoaste soya.

Analytische bestanddelen:
Ruw vet: 13.1%
Ruw eiwit: 14.6%
Opneembaar eiwit: 8.4%
Koolhydraten: 49.8%
Omzetbare Energie: Kcal. 3622
Ruwe celstof: 8.6%
Omega ratio: 5.6 - 1      
 

AIDI - Duif Logo AIDI - Made in Belgium AIDI - Duif Logo