Nederlands Français English Deutsch 中文

AIDI Pro Bacterial

AIDI Pro Bacterial is een ferment van rietsuikermelasse. Het verstevigt de positie van goede bacteriën waardoor de duiven strakker in de veren gaan zitten en een betere trainingsarbeid vertonen.

Een goede gezondheid, immuniteit, weerstand en vitaliteit begint bij en met een goede darmflora. Kun je die intact en optimaal houden, ben je al meteen 3 stappen vooruit.
Er leven miljoenen, zowel goede als slechte bacteriën in de darmen. De goede zijn onder normale omstandigheden in de meerderheid en zorgen voor de afweer en  immuniteit van het lichaam. Slechte bacteriën daartegenover veroorzaken ziektes. Een goed evenwicht is dus bijzonder belangrijk.

Zaken die dat evenwicht kunnen verstoren zijn onder andere:

  • Onevenwichtige of vervuilde voeding in de reismanden.
  • Ver-of bevuild drinkwater tijdens bijvoorbeeld het transport.
  • Stress door te veel duiven op het hok, transport naar de losplaats enz.
  • Het gebruik van antibiotica. Deze doden namelijk niet alleen de slechte maar ook de goede bacteriën.
  • Vermoeidheid door te veel of te zware vluchten waarbij duiven over hun limiet gaan.

AIDI Pro Bacterial zorgt voor een betere vertering van het voedsel en een hogere opname van voedingsstoffen. Hierdoor helpt het de natuurlijke weerstand te versterken.

Gebruik: Tijdens de kweek, de rui, het vliegseizoen en de rustperiode: 10ml per liter water dagelijks te verversen of 10ml over 600g voer. Stadswater goed laten ontluchten. Dat bevat namelijk chloor. Opgelet: AIDI Pro-Bacterial kan na verloop van tijd een beetje beginnen vlokken. Dat is volkomen normaal en doet helemaal niets af aan de kwaliteit.

Beschikbaar in 1000 & 5000ml.

AIDI - Duif Logo AIDI - 100% Belgian Concept AIDI - Duif Logo